Корзина
172 отзыва
На період карантину наложеного  платежу немає.Новинки
+380
96
977-16-53
УкраинаРовненская областьРовно
TREND

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Кава в зернах

Арабіка і робуста – це основні типи кавових дерев. Дерева робусти дають каву невисокої якості, з досить різким терпким смаком. Зернова кава традиційно являє собою суміш зерен арабіки та робусти. Зерна змішують, щоб в результаті отримати яскраво виражений смак і аромат, і, як правило, зерна вже обсмажені. Деякі відмінності між зернами арабіки і робусти є. Зерна арабіки рівномірно обсмажені, злегка видовжені за формою, і мають рівний колір по всій поверхні. Зерна робусти рідко після обжарювання набувають рівномірне забарвлення, і за формою вони практично круглі. Про склад кави ви можете дізнатися, прочитавши інформацію на упаковці. Природно, точний склад і всі пропорції зернової кави – комерційна таємниця, і виробник на упаковці навряд чи розкриє вам усі секрети.

Смакові якості кави безпосередньо залежать від процесу вирощування та виробництва зерен. У свою чергу, на якість зерен впливають кліматичні умови, період збору врожаю і ступінь зрілості ягоди. Після збору кавових зерен починається тривалий етап виробництва в сировині, готове до вживання. Якість кави залежить від якості обробки зерен. У цільних зернах, смак і аромат зберігається набагато краще, ніж в зернах мелених.

Найбільш зарекомендували себе виробники зернової кави, які контролюють стадії обжарювання і очищення зерен. Тут важлива особлива ступінь вологості та дотримання температурного режиму. Тому, купуючи каву в магазині, слід віддавати перевагу перевіреним виробникам.