Печиво, тістечка
Вафлі — це тонкі, дуже пористі, а до того легкі борошняні кондитерські вироби, випечені з рідкого тіста; мають форму тонких листів або фігур з узорною поверхнею. Вафлі виготовляють прямокутної, круглої форми, фігурними та у вигляді паличок, стаканчиків тощо. Вони можуть бути з начинкою у вигляді прошарків або без начинки, повністю або частково покриті шоколадною глазур'ю, або без глазурі. Для начинки використовують цукеркові маси: горіхові, кремові, фруктові, збивні із вершків і збивні типу зефір. В залежності від сорту, можуть містити в собі різні смакові добавки (молоко, горіхи, кава, какао).
Назва «вафлі» в перекладі з німецької означає «стільники», це тому, що форма для випічки вафель була схожа на бджолині стільники.
Печиво — невеликий кондитерський виріб, випечений із тіста, зазвичай солодкий на смак. До тіста печива часто додають різні спеції та горіхи, сухофрукти чи цукрові вироби. Часто печиво покривають шоколадом, або виготовляють начинку та розміщують її між двома печивами.
Назва «вафлі» в перекладі з німецької означає «стільники», це тому, що форма для випічки вафель була схожа на бджолині стільники.
Печиво — невеликий кондитерський виріб, випечений із тіста, зазвичай солодкий на смак. До тіста печива часто додають різні спеції та горіхи, сухофрукти чи цукрові вироби. Часто печиво покривають шоколадом, або виготовляють начинку та розміщують її між двома печивами.